Decaar Algae Peeling Test

Decaar Algae Peeling Test; Ja jullie gaan het vandaag allemaal meemaken. Ik heb afgelopen week het test pakketje van Decaar ontvangen. Alle schoonheidsspecialistes wachten hier al een tijdje met smart op. En gelukkig zit ik bij de eerste zendingen. Heb er helemaal zin in. Mijn huid is best gevoelig, de Bio-peeling van Neoderma was een van de weinige peelings waar ik tegen kon. Ik ben dus heel erg benieuwd.
In mijn vorige blog over Neodera V/S Decaar konden jullie al het eea hierover lezen over het stoppen van Neoderma en de nieuwe producten van Decaar..

Zoals je hieronder kunt zien is het een mooi pakketje!!

Het pakketje bevat:

– Decaar Algae peeling kruiden
– Decaar Algae Peeling solution
– Decaar Oxygen gel
– Decaar Calming mask

Laatste 2 genoemde zijn grote miniaturen waar je even mee kan doen. Niet elke leverancier is zo scheutig met zijn samples. Dus dit zegt wel wat over Decaar!!

Let’s begin!!! Eerst reinig ik de huid zoals ik gewend ben. Met een heerlijk facewash en een lotion, een zachte scrub en nog een keertje lotion. Nu ga ik de peeling aanmaken. In het begin lijkt de substantie wat dunnetjes, maar nadat ik het even heb laten staan en als het door de kruidenverwarmer iets opgewarmd is, voelt het aan als een heerlijke mousse. Ik breng het in 2 fases aan op mijn gezicht met zacht rond draaiende bewegingen. Mijn huid tintelt, maar het is niet vervelend. Na ongeveer 15 minuten was ik het met lauw warm water weer van af. Mijn huid heeft al een mooie stralende gloed ( beetje rode wangetjes, maar dat is niet verkeerd).
Ik breng het calming masker aan. Deze bevat menthol, dat voel je direct. Het werkt direct kalmerend. Ik vind het te veel tintelen en prikkelen op mijn huid, dus haal het er na 5 minuten af. Maar ik heb een redelijk gevoelige huid, zoals ik hierboven al vermeldde. Maar ondanks de tinteling is mijn huid wel minder rood, dus hij heeft zijn werk goed gedaan.
Nu de nabehandeling met de Oxygen-gel. Voelt heerlijk zacht aan en ruikt ook lekker fris. Na het openen van het pakketje had ik iets van de gel op mijn hand gedaan, toen dacht ik dat de geur overheersend was, maar nu op mijn huid merk ik daar helemaal niets meer van! Je voelt dat het werkt.
In de daaropvolgende uren wordt mijn huid nog wel wat warm, net of ik een beetje te lang in de zon heb gezeten en de volgende ochtend heb ik mooie blosjes op mijn wangen.

Resultaat: Mijn huid ziet er super stralend uit en voelt super zacht!!

Ik ben overtuigd. Deze peeling is net zo lekker, misschien nog lekkerder dan de Neoderma Peeling!!
Binnenkort dus bij mij in de salon verkrijgbaar. Wil je hier meer over weten dan kan je contact op nemen met de salon.

Follow my blog with Bloglovin

Decaar Algae Peeling Test

Beautynews

Zo bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes.

U bent nog niet helemaal klaar, u heeft een mail gekregen om de inschrijving te bevestigen.