Merken bij Esté Beauté

In onze schoonheidssalon voeren wij exclusieve, professionele merken die werken.Regelmatig volgen wij trainingen en workshops zodat we u altijd het beste advies kunnen geven

NEODERMA

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier.

Ericson Laboratoire

Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid-en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Beauty & Tea / Miyu Beauty

Beauty& Tea is een revolutionaire lijn van huidverzorging en thee om het lichaam en de huid van mannen en vrouwen met de snelle levensstijl van nu een goede ondersteuning te bieden.
Ze creëerde een lifestyle merk in schoonheidsverzorging waardoor iedereen moeiteloos goed voor de huid kan zorgen.
Immers de teint is een weerspiegeling van een interne gezondheid.

Alessandro

Sinds 1989 staat de naam Alessandro International voor unieke kwaliteit, exclusiviteit en innovatie. Ons motto was en is nog steeds: Wij zijn niet tevreden met “goed”wij gaan voor “beter”.

Een motto waar we trots op zijn en waar wij al meer dan 20 jaar sterk aan hechten

Die permanente ontwikkeling van innovaties, de top kwaliteit van de producten toepassingstools en seizoensgebonden Look-collecties geïnspireerd door internationale mode trend, vormen een basis voor de Alessandro-filosofie om vrouwen het beste voor hun handen en nagels te kunnen bieden!!

Geef ook uw handen en nagels alleen het beste en ontdek de veelzijdigheid van het fascinerende Alessandro-assortiment.

Extenso

Extenso Skincare is de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging. Met de verzorgende behandelprogramma’s van Extenso is het eenvoudig om een mooie huid te krijgen en te houden.

Extenso biedt cosmetische behandelingsconcepten op maat – van kalmerende tot liftende behandelingen en van acne behandelingen tot wellness lichaamsbehandeling – en buitengewoon effectieve producten voor gezicht en lichaam, die beantwoorden aan de individuele verzorgingsbehoeften.

Wij bieden u met Extenso de verzorging op maat die de natuurlijke gezondheid en schoonheid van de huid zal beschermen en verbeteren.

Extenso Skincare : Puur, duidelijk en overzichtelijk!

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’.

DÉCAAR bepaalt daarmee de standaard in de cosmeticabranche. Wij zijn gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve
huidverzorgingsproducten en behandelingen, allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die voldoen aan de meest veeleisende
huidtypen van onze klanten.

DÉCAAR is niet alleen een huidverzorgingsmerk maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen dan anderen en andere te accepteren voor wie ze zijn.

Kae Cosmetics

Kaé creëerde de Argatherapie lijn, een wereldwijd beauty concept wat de aromatische krachten van de essentiële oliën verbind met de uitmuntende biologische kwaliteiten van de Marokkaanse Arganolie.
De Cosmebio- en Ecocertlabels geven u de garanties op natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Kaé garandeert u een verzorgingslijn voor een gezonder en jonger uitziende huid.

Divaderme

Divaderme is een wereldberoemde en luxe cosmetica-lijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Opgericht en geformuleerd door een team van visionairs, uitvinders, natuurlijke chemici en professionele kunstenaars, heeft Divaderme unieke en prestigieuze formuleringen weten te creëeren met behulp van de wetenschap en de geheimen uit de natuur.

RevitaLash

RevitaLash is een cosmetica merk dat is opgericht door een arts in zijn zoektocht naar de perfecte formule om de wimpers van zijn vrouw er weer voller en mooier uit te laten zien. Met de producten van RevitaLash heeft hij niet alleen zijn eigen vrouw gelukkig gemaakt, maar ook vrouwen van over de hele wereld.

Archief

In de shop:

Schoonheidssalon Esté Beauté
Wateringseweg 107
2685 SW Poeldijk

T:06-24190976
E: info@schoonheidssalonestebeaute.nl

KvKnr: 58283935
BTWnr: NL179009746B01

Beautynews

Zo bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes.

U bent nog niet helemaal klaar, u heeft een mail gekregen om de inschrijving te bevestigen.