Black friday

Black friday is een Amerikaans begrip. Het is een online koopjesfestijn. De laatste jaren zien we dat vooral webwinkels in Nederland steeds vaker meedoen met deze online uitverkoop met extreme kortingen.

Wanneer is Black Friday?
De dag na Thanksgiving is het Black Friday. Dit jaar valt het vrijdag 24 november 2017. Zet deze dag dus alvast in je agenda! Het is dan de gewoonte dat vanaf middernacht extreme koopjes online gekocht kunnen worden. Bij ons is dat al de hele dag. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal 24 uur geldig of zelfs een aantal dagen. Dan lopen de aanbiedingen in veel gevallen tot en met maandag 27 november, ofwel Cyber Monday.

Wat heb ik aan Black Friday?
Simpel, tijdens Black Friday scoor je deals! Kortingen kunnen oplopen tot 80 % en verschillen sterk per aanbieder. In Amerika, waar de feestdag oorspronkelijk vandaan komt, wordt er vooral in fysieke winkels flink geshopt. Door de enorme populariteit wil dit in Amerikaanse winkels nog wel eens leiden tot absurde taferelen. Zo gaan mensen letterlijk met elkaar op de vuist om de beste deals te kunnen scoren. Gelukkig wordt er in Nederland tijdens Black Friday vooral veel online geshopt. Online shoppen is niet alleen veiliger, zo heb je ook meer keus, omdat er meer deelnemers zijn en verklein je het risico om een leeg schap aan te treffen. Ons advies is dan ook om je Black Friday deals snel en gemakkelijk online te bestellen met behulp van ons deelnemersoverzicht. Hiermee koop je Sinterklaas en kerstcadeaus met flinke kortingen!

Black Friday ontwikkelingen in Nederland
Black Friday Nederland registreerde in 2015 in totaal 35 actieve winkels en was daarmee de eerst website in Nederland met een overzicht van alle aanbieders en aanbiedingen. In 2016 verdubbelde het aantal deelnemers ruimschoots naar meer dan 75 (web)winkels! Ons doel voor Black Friday 2017 is om jou van kortingen te laten profiteren bij ruim 100 winkels. Verder gaan wij met diverse retailers in onderhandeling om shoppend Nederland van exclusieve online deals en aanbiedingen te kunnen voorzien.

Tip!


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je een melding krijgt wanneer Black Friday en Cyber Monday 2017 van start gaan. Daarnaast ontvang je de beste aanbiedingen plus exclusieve kortingen direct in je mailbox! Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kortingen. Je kan het ook volgen op onze facebooksite

Beautynews

Zo bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes.

U bent nog niet helemaal klaar, u heeft een mail gekregen om de inschrijving te bevestigen.