Proefverpakking GENXSKIN Anti-Aging Control System.

15.95

Beschrijving

Proefverpakking GENXSKIN Anti-Aging Control System.

Proefverpakking GENXSKIN Anti-Aging Control System. PERFECT SURFACER (10ml) is de krachtige vernieuwer van het microreliëf van de huid. De innoverende formule laat het gebruik in 2 fasen toe: de korrels exfoliëren eerst en smelten na contact met water, waardoor ze een zijdezachte materie vormen. De dode celle worden losgemaakt, de huid is zacht en wordt lichter.

FIBRAXTINE (10ml) is een hydraterende en herstructurerende verzorgingsmiddel. De formule die verrijkt is met lichtreflectererende elementen maakt de rimpels en kraaienpootjes gladder. De vertakte polyoses zullen door hun intensieve werking de herstructerende actie van dit verzorgingsproduct compleet maken en het gezicht herstellen. De huid wordt strakker en de tekenen van veroudering verzachten dag na dag.

MATRIXCELL (10ML) is een ideale nachtcrème om de huid te regeneren tijden de slaap. De geconcentreerde formule van hermodellerende middelen werkt in op cellen die instaan voor het volume en de stevigheid van om zo de contouren van het gezicht opnieuw te tekenen en het huidkussen te versterken dat de neiging heeft dunner te worden bij het ouder worden. Een krachtige antioxidantwerking wordt geleverd door het granaatappelexttract, de olijfolie en de vitamine E, die op een doeltreffende manier de strijd aangaan tegen de oorzaken van versnelde veroudering. De huidwordt steviger, lijkt veerkrachtiger en jonger.

Proefverpakking GENXSKIN Anti-Aging Control System.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefverpakking GENXSKIN Anti-Aging Control System.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beautynews

Zo bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes.

U bent nog niet helemaal klaar, u heeft een mail gekregen om de inschrijving te bevestigen.