Bio-peeling van Neoderma By Schoonheidssalon Esté Beauté

Bio-peeling van Neoderma By Schoonheidssalon Esté Beauté (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is vanaf nu te boeken bij Schoonheidssalon Esté Beauté. We waren al een tijdje op zoek naar meer huidverbetering en zijn op de bio-peeling uitgekomen.Het is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze peeling is niet agressief, dus je krijgt geen vervelling, er kan een klein beetje roodheid optreden de eerste avond, maar dat is de volgende morgen weer verdwenen en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Wat kan je tijdens de behandeling verwachten?                                                                                                                                                                      

  • reiniging
  • peeling
  • onzuiverheden verwijderen
  • kruiden peeling
  • gezichtsmasker
  • blue blood gel
  • dagverzorging
  • huidadvies

Een kuur bestaat uit 3 peeling in 3 weken tijd. De eerste behandeling schud de huid een beetje wakker, de 2e behandeling geeft al meer huidverbetering en na de 3e behandeling heb je echt het meeste resultaat.
We is het zeer aan te raden om de Neoderma producten erbij te gebruiken om zo min mogelijk reactie te krijgen. Mocht u nou een ander merk gebruiken dan is dat geen probleem. Neoderma heeft mini kits samengesteld voor 3 weken, zodat u daarna gewoon weer met uw eigen merk verder kan.

Hieronder ziet u het resultaat na 3 behandelingen:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze salon : 0624190976 of kijk op onze contact pagina voor andere mogelijkheden

 

Bron: Website Neoderma
Bio-peeling van Neoderma By Schoonheidssalon Esté Beauté

Follow my blog with Bloglovin

Beautynews

Zo bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwtjes.

U bent nog niet helemaal klaar, u heeft een mail gekregen om de inschrijving te bevestigen.